ll
homeaanbouw › garage


Aanbouw garage of carport plaatsen

De aanbouw van een garage vindt altijd plaats in dezelfde stijl als uw huis. Dat geeft immers het mooiste resultaat. Een carport daarintegen kan uit veel verschillende materialen gebouwd worden. Een carport hoeft niet persť in dezelfde stijl als uw huis gebouwd te zijn. Maar het moet natuurlijk wel passend zijn en waarde toevoegen aan uw woning! Dat vinden wij belangrijk.

Kiezen voor een garage of carport?

Of u kiest voor een garage of carport hangt van uw persoonlijke wensen af. Wilt u een stijlvolle overkapping voor uw auto of heeft u juist behoefte aan meer opbergmogelijkheden? Een garage is functioneler maar de kosten zijn ook vaak een stuk hoger. Voor de aanbouw van een garage heeft u in de meeste gevallen ook een vergunning nodig. Voor een carport is dit niet altijd noodzakelijk.

Voor maatwerkoplossingen van uw garage of carport bent u bij STEBOSCH Bouw aan het juiste adres! Omdat wij al jaren in Den Haag een omstreken werken, kunnen wij u ook vertellen welke eisen er gesteld worden met betrekking tot een vergunning.

Garage aanbouwen, waar moet u aan denken?

  • Is er voldoende ruimte voor een garage? Een garage neemt vaak meer ruimte in beslag dan een carport. Een carport geeft meer mogelijkheden om te spelen met materialen en de ruimte.
  • Wat is uw beschikbare budget? De kosten van een carport zijn vaak lager dan van een garage.
  • Definitief gekozen voor een garage? Schakel een aannemer in om de mogelijkheden te bespreken en een ontwerp te maken. Een garage aanbouwen aan huis is een klus voor de professional.
  • Maak samen met uw aannemer een raming van de kosten.
  • Vergeet niet een vergunning aan te vragen bij uw gemeente! In de meeste gemeenten is het niet toegestaan om vergunningsvrij een garage te laten aanbouwen.
aanbouw garagecarport-bouwen

Meer informatie

Meer weten over het bouwen van een garage of carport? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

garage aanbouwen aan huis
carport plaatsen
">