ll
homeaanbouw › overkapping


Overkapping van hout, aluminium of glas

Een terrasoverkapping voegt waarde toe aan een woning. Daarbij is het wel belangrijk dat de materiaalkeuze - zoals bijvoorbeeld hout of moderne materialen - maar natuurlijk ook het ontwerp past bij de stijl van uw woning. Ook al wordt een overkapping er vaak later aangezet, het moet wel één geheel vormen met uw huis. Mits u er voor kiest een vrijstaande overkapping te maken, dat kan natuurlijk ook.

Overkappping laten maken

Onze kracht ligt in het feit dat wij maatwerk leveren en de terrasoverkapping naar uw wens bouwen. Natuurlijk zijn er standaard overkappingen die prima inzet baar zijn maar in de praktijk blijkt toch vaak dat of de woning een andere oplossing vraagt of dat u speciale eisen stelt aan de overkapping. Maar welke keuze u ook maakt, wij plaatsen uw overkapping snel en vakkundig.

Welke wensen u ook heeft, STEBOSCH Bouw maakt uw overkapping op maat, passend bij uw woning en tuin.

Aandachtspunt bij een overkapping

Een overkapping kan een heerlijk verlengstuk zijn van de woning. Voor de lichtinval in de woning zelf is het wel belangrijk dat de overkapping niet te veel daglicht wegneemt. Zoals u op onderstaande foto kunt zien is dat bij deze overkapping opgelost door een viertal lichtkoepels te plaatsen.

Deze overkapping is volledig handwerk en op maat gemaakt op de wensen van de opdrachtgever.

Projecten in Den Haag e.o.

Wij hebben in de afgelopen 20 jaar diverse projecten gerealiseerd in Den Haag en omgeving. Wilt u graag een paar voorbeelden zien? Dit kan aan de hand van ons fotoboek of misschien zelfs wel dat wij samen een paar klanten bezoeken. Wij houden ook na afloop van een project contact met onze klanten, een projectbezoek is dus geen enkel probleem!

overkapping plaatsen

Meer informatie

Meer weten over het plaatsen van een overkapping en wat daar allemaal bij komt kijken? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.


Uw terras, het nieuwe binnen...

Ons klimaat is niet erg geschikt voor het buitenleven. Toch zien we een verschuiving en wordt er steeds meer aandacht besteed aan de tuin en naar mogelijkheden gezocht om het seizoen te verlengen. Ook de woonbranche speelt hier op in en meubelen die we binnen hebben worden ook geschikt gemaakt voor het buitenleven.

Langer van de zomer genieten? Denk dan aan een terrasoverkapping.

terrasoverkapping
">