ll
homeaanbouw › terras aanleg


Terras, dakterras of veranda aanleggen

Voor de aanleg van een (dak)terras of veranda bent u bij STEBOSCH Bouw aan het juiste adres. Wij werken graag mooi mooie materialen zoals hardhout. Dit laat zich niet alleen bewerken tot een prachtig terras maar is ook geschikt voor uw loungebank of buitenkeuken. Dan direct een mooie veranda erbij met terrasverwarmer en u kunt zelfs in ons klimaat maanden lang genieten van het buitenleven...

Wij maken graag een plaatje van uw terras!

Verschil tussen een veranda en overkapping

Zoals de naam al aangeeft is een overkapping alleen een dak dat ter beschutting wordt neerdgezet. Een overkapping is vaak aan alle kanten open. Een veranda is meestal aan meer kanten gesloten en heeft ook een eigen vloer.

Let op: Het kan zijn dat ook uw gemeente verschil maakt in deze bouwwerken. Een veranda kan dus onder een vergunning vallen. Tip, win eerst advies in bij de gemeente met een schets of de aanvraag van een vergunning noodzakelijk is.
terras aanleggen

Een terras laten aanleggen

Bij een terras ziet u alleen het zichtbare gedeelte, dit zijn de vlonder planken. Bij het aanleggen komt echter veel meer kijken dan alleen het vastschroeven van de planken. Een houten terras wordt in de meeste gevallen gemonteerd op een frame van hard hout. Dit frame moet stabiel en stevig zijn om het gewicht van het terras te dragen. Het mooiste resultaat krijgt u als u de planken 'onzichtbaar' monteert op het frame. Hiervoor ziijn speciale bevestigingsclips verkrijgbaar. U ziet, er komt heel wat kijken bij het aanleggen!

Meer weten over een terras laten aanleggen? Neem contact op voor een offerte. Wij werken in Den Haag en omstreken.


Hout, een prachtig natuurproduct!

Wij werken graag met hout, of het nu binnen of buiten is. Hout laat zich goed bewerken en is zo sterk al staal. Maar natuurlijk werken wij uitsluitend met duurzaam hout uit respect voor ons milieu en natuur.

Onlangs zijn wij in aanraking gekomen met een nieuw product. Kokoshout! Een prachtige donkere uitstraling, misschien nog wel mooier dan 'standaard' hard hout. Wij hopen hier snel een mooi terras van te mogen maken. Uiteraard zetten wij de voorbeelden op de site als het zover is.
terras laten leggen
">