ll
homeover ons › historie


STEBOSCH Bouw, ooit begonnen als timmerbedrijf...

20 jaar geleden is STEBOSCH Bouw begonnen als specialist in interieur en exterieur betimmeringen. Betimmeringen maakt nog steeds een belangrijk onderdeel uit van onze diensten.

Anno 2018 regionale aannemer

Inmiddels is STEBOSCH uitgegroeid tot een middelgrote aannemer die werken uitvoert op het gebied van aanbouw, verbouw en renovatie. Het enige wat wij eigenlijk niet doen is nieuwbouw.

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een breed netwerk opgebouwd aan specialisten die met ons samenwerken. Zo kunnen wij eigenlijk ieder project aan, van klein tot groot. Snel weten of wij wat voor u kunnen betekenen? Neem contact op met ons aannemingsbedrijf!


Wat u van ons kunt verwachten:

  • En aanspreekpunt vanaf voortraject tot oplevering
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Budgetbewaking
  • Duidelijke projectplanning
  • Nette en correcte medewerkers
Wij ontzorgen u van alle taken als hoofdaannemer!
historie-aannemingsbedrijf
over ons aannemingsbedrijf

Van bouwval tot prachtwoning

Wij zijn trots op onze projecten. Of dit nu om de eerste gaat of om de laatste. Veel van onze klanten blijven ons dan ook door de jaren trouw (lees over ervaring met STEBOSCH).

Bovenstaand project kunnen wij ons nog als de dag van vandaag herinneren. Het hele huis hebben wij onder handen genomen. Een grote klus, met name door het vele timmerwerk. Maar juist al die details maakten de woning zo speciaal. De oorspronkelijke bewoners zijn inmiddels verhuisd maar wij hopen dat de huidige bewoners er weer net zo veel plezier aan zullen beleven.


zzp-bouw-denhaag
">