ll
homeover ons › review


Review STEBOSCH, ervaring van onze klanten...

Uw woning uit handen geven aan een aannemer is een belangrijke beslissing. U moet daar een goed gevoel bij hebben en er alle vertrouwen in kunnen hebben dat alles volgens budget en planning verloopt. Daarom hebben wij een aantal van onze klanten gevraagd hoe zij de samenwerking hebben ervaren.

Redenen om voor STEBOSCH te kiezen

  • Hoofdaannemerschap
  • Eén aanspreekpunt vanaf voortraject tot oplevering
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Budgetbewaking
  • Duidelijke projectplanning
  • 20 jaar ervaring
review aannemer den haagreview aannemer den haag"Prettige samenwerking"

STEBOSCH Bouw heeft voor mij privé diverse werkzaamheden, waaronder een volledige verbouwing van de 1e, 2e en zolder van mijn woning, uitgevoerd. Verder heeft STEBOSCH voor mijn kantoor een wandensysteem geplaatst, een wandkast voor boeken en een keuken gemaakt.
 
Ik en mijn kantoorgenoten zijn uitermate tevreden over de uitvoering en prettige wijze van samenwerking. Dat geldt zowel voor de voorfase (het ontwerpen), de periode dat de werkzaamheden feitelijk werden uitgevoerd, de periode na het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij genieten nog dagelijks van ons huis en kantoor en kunnen Steven van Oosterbosch en collega's van harte aanbevelen!
  
Hans Slager | Berkel Bosveld Slager advocaten

review bouwbedrijf den haag"Perfect in timmerwerken"

Mijn hardhouten, architectonisch vormgegeven tuinterras ligt er stralend bij. STEBOSCH is een meester in timmerwerken.

Carel Sallaerts | Particulier

review aannemingsbedrijf "Al jaren vaste klant"

STEBOSCH heeft de in de loop der jaren van kasten ophangen tot complete kantoor verbouwingen voor ons verricht en met volle tevredenheid. Erg fijn is de flexibiliteit, snelheid en het meedenken!

Melissa Westerkamp | Deckers Outdoor Cooperation

review aannemingsbedrijf "Oog voor detail"

Steven en zijn team hebben samen bij ons de badkamer en toilet volledig gerenoveerd. Er is zeer zorgvuldig geluisterd naar onze wensen, de samenwerking is naar volle tevredenheid verlopen. Er is meegedacht om het resultaat zo fraai mogelijk met het oog voor detail te laten uitkomen.

Het werk is zeer nauwkeurig en net uitgevoerd. Het resultaat is helemaal conform onze wensen. We genieten elke dag van het fraaie eindresultaat.

Aldo en Jacqueline | Particulier


ervaring aannemer den haag"Afspraak is afspraak"

Afspraak is afspraak en nette en correcte werkers, dat is het eerste wat in mij opkomt. Ik werk reeds 12 jaar met Steven van Oosterbosch en zijn medewerkers. STEBOSCH Bouw heeft bij mij 3 kantoren ingericht in Den Haag Antwerpen en Brussel met op maat gemaakte werktafels, eettafels etc.

Ook mijn 3 huizen/appartementen heeft hij prachtig gestuct, geschilderd etc. Er is goede onderlinge communicatie en alles wordt perfect en schoon afgeleverd. Een aanrader dus.

Hans Kloosterman | RS Group

ervaring bouwbedrijf den haag"Prachtige verbouwing"

In 2011 is onze kelder ondergelopen door een gesprongen leiding. STEBOSCH heeft meteen de schade kunnen minimaliseren. Nadat het gedroogd was heeft STEBOSCH er een geweldige studeerkamer van kunnen maken, geluk bij een ongeluk!

Familie Meeuwisse | Particulier

ervaring bouw stebosch den haag"STEBOSCH staat altijd voor ons klaar"

12 jaar geleden hebben wij ons huis casco laten opleveren en door STEBOSCH volledig laten afbouwen. Wat zo prettig is aan Steven van Oosterbosch is dat je hem niets hoeft te vertellen. Hij voelt perfect aan wat je wilt en levert kwaliteit. Afgelopen jaren hebben wij hem ingeschakeld voor alle werkzaamheden. STEBOSCH staat altijd voor ons klaar, ook voor kleine klusje! Zoals het plaatsen van een tuinhekje of snel een lekkage verhelpen. En altijd prettige onderaannemers, wij kunnen niet anders zeggen.

Familie Boot | Particulier

ervaring bouw stebosch den haag"Fijn idee voor ons verhuurde huis"

Wij zijn van Den Haag naar Wageningen verhuisd. Onze woning in Den Haag konden we echter niet verkopen en hebben gekozen voor verhuur. Den Haag is dan ver weg om een oogje in het zeil te houden. Wij hebben STEBOSCH ingeschakeld als contactpersoon voor de huurder. Wij hebben met de huurder afgesproken dat wij geen andere aannemer in onze woning willen. Ook gaat Steven regelmatig langs om even de stand van zaken te checken. Een fijn idee dat ons verhuurde huis in goede handen is. Zo is het geen last aan ons been.

Hans en Mirjam | Particulier


review bouwbedrijf den haag
">