ll
home › over ons


Bouw- en aannemingsbedrijf STEBOSCH

Al 20 jaar is STEBOSCH Bouw een vertrouwde aannemer in Den Haag en omstreken voor al uw bouwprojecten in, op en rondom uw woning of bedrijfspand.

Expertise

Planning en aansturing van een bouwproject zijn zeker net zo belangrijk als uitvoering van de werkzaamheden. Zeker als het gaat om intensieve projecten als een woningrenovatie of herinrichting van een kantoorpand.

Om alle werkzaamheden goed op elkaar aan te laten sluiten en samenwerking te bevorderen is duidelijke projectleiding een must. Hoofdaannemerschap is één van onze expertises.

Onze medewerkers zijn vakmensen en hebben passie voor hout en interieurafwerking.

Werkwijze

STEBOSCH Bouw is van A tot Z verantwoordelijk voor uw project. Nadat wij samen tot een ontwerp zijn gekomen, al dan niet in samenwerking met een architect, gaan wij verder met planning, inkoop van materialen en uitvoering. Naast eigen medewerkers werken wij samen met diverse (kleinere) bouwbedrijven uit de regio Den Haag. Hierdoor zijn wij flexibel, weten de kosten te beheersen en leveren optimale kwaliteit. En voor u is het prettig dat u maar één aanspreekpunt heeft en dat er duidelijkheid is over de verantwoordelijkheid.

Onze klanten

Wij werken voor particulieren maar ook voor bedrijven, instellingen en overheid. Een idee krijgen van onze projecten? Kijk dan in ons fotoboek of lees de reviews van onze klanten. 


bouwbedrijf-zuid-holland

Duurzaam bouwen

Voor uw project kiezen wij uitsluitend voor kwalitatieve maar ook voor duurzame materialen. Wij werken op veilige wijze voor onze medewerkers en het milieu.

›› Duurzaam bouw
zzp-bouw-denhaag
">