ll
homerenovatie › timmerwerken


Timmerwerken

Passie voor bouw is passie voor hout. Dat is onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hout is veelzijdig, prachtig te bewerken en een natuurlijk materiaal. Of het nu buiten of binnen is, hout kan overal en het geeft een exclusieve uitstraling. Timmerwerken maakt een groot gedeelte uit van onze werkzaamheden. Wij zijn vooral gespecialiseerd in maatwerk vraagstukken.

Expertise als timmerbedrijf

  • Renovatie en plaatsing van deuren en kozijnen.
  • Maatwerk betimmeringen.
  • Traprenovaties.
  • Aanbouw van terras en veranda's

Oorsprong van STEBOSCH Bouw Den Haag

20 jaar geleden is STEBOSCH Bouw begonnen als specialist in interieur en exterieur betimmeringen. Betimmeringen maakt nog steeds een belangrijk onderdeel uit van onze diensten. Passie voor hout is iets wat nooit overgaat. Daar word je mee geboren!

Exterieur timmerwerk

Na de trend van kunststof kozijnen zien we gelukkig (vinden wij als gepassioneerd timmerbedrijf) de hardhouten kozijnen weer veel terugkomen. Natuurlijk vraagt hout wel iets meer onderhoud dan kunststof maar de uitstraling van 'echt' houten kozijnen en deuren is niet te imiteren. Vooral het renoveren van het houtwerk van de prachtige grachtenpanden, die je in Rotterdam en Delft nog veel ziet, is dankbaar en eervol werk voor onze timmerlieden.

Interieur timmerwerk

Bij de verbouwing van een zolder of renovatie van een woning komt altijd veel timmerwerk kijken. Het aftimmeren van een cv-ruimte of wanden plaatsen voor de extra slaapkamer op zolder. Maar ook het verfraaien van een woning doet u met mooi timmerwerk. Hoge plinten, mooie deuren, lambrisering, op maat gemaakte kastenwanden, traphekken en nog zo veel meer. Onderstaande voorbeelden geven een kleine indruk van de mogelijkheden.

timmerbedrijf den haag


Meer informatie

Meer weten over timmerwerken in interieur en exterieur? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 
timmerwerken den haag
">