ll
homeverbouw › badkamer


Badkamer renoveren of verbouwen

De badkamer is één van de meest gebruikte ruimte in een huis. Daarnaast schommelt (door gebruik) de temperatuur en luchtvochtigheid de hele dag door. Geen wonder dat de badkamers één van de eerste ruimtes is die aan renovatie onderhevig is.

De badkamer is tegenwoordig niet alleen functioneel, het is een ruimte om te ontspannen en te genieten.

Wij nemen uw badkamer graag onder handen!

Onze expertise

Het renoveren of verbouwen van een badkamer is elke keer weer een nieuwe uitdaging. De beschikbare ruimte is vaak niet optimaal, omstandigheden zijn nooit gelijk en ieder gezin heeft zo haar eigen specifieke wensen. Dat maakt het juist zo leuk en doet aanspraak op onze expertise als aannemer om een perfect eindresultaat te halen. And last but not least, de tijdsdruk speelt ook mee want u wilt natuurlijk de badkamer weer zo snel mogelijk in gebruik nemen.

badkamer renoveren

Puzzelen in een kleine ruimte

De ruimte die in een woning gereserveerd is voor de badkamer is meestal beperkt. Bij een verbouwing wordt dan ook vaak een bestaande slaapkamer omgebouwd tot badkamer. Helaas kan dit niet altijd en dan is het puzzelen om alle badkamerwensen te realiseren.

Ook al is een ruimte beperkt, met een beetje creativiteit is er vaak meer mogelijk dan u denkt!

Meer informatie

Meer weten over het renoveren van uw badkamer of toilet? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.badkamer renoveren den haag
">