ll
homeverbouw › dakkapel plaatsen


Dakkapel plaatsen

Met het plaatsen van een dakkapel creŽert u vrij eenvoudig meer ruimte en het past op bijna iedere woning. Uiteraard moet uw dakkapel voor de wet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn bepaald door uw gemeente.

Dakkapel vergunning nodig?

Of u voor de plaatsing van een dakkapel een vergunning nodig heeft hangt van een aantal factoren af. In sommige gevallen, bijvoorbeeld als het dakkapel aan de achterzijde van de woning wordt geplaatst, is geen vergunning nodig. Wij kunnen helaas op deze vraag geen duidelijk antwoord geven maar er is wel een handige vergunningscheck. Hier kunt vooraf informatie inwinnen [vergunningscheck online].

Dakkapel, keuze uit prefab of maatwerk

Een prefab dakkapel wordt bijna kant-en-klaar aangeleverd vanuit de fabriek en zo op uw woning geplaatst. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende modellen. De kosten van zo'n dakkapel zijn het laagst.

Bij een maatwerk dakkapel wordt alles exact naar uw wensen gebouwd en heeft u een ruime keuze uit ontwerpen en materialen. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wij kunnen u hierover vrijblijvend informeren.

Plaatsen van een dakvenster / dakraam

Daglicht is onmisbaar voor een prettige leefomgeving. Of het nu gaat om het binnen halen van extra licht of om het leefbaar maken van een donkere zolder, met een dakvenster zijn er volop mogelijkheden.

De inbouw van een dakraam moet zorgvuldig gebeuren om lekkage te voorkomen. Uiteraard kunt u dit zelf doen maar wij raden aan dit te laten doen door de specialist. In dit geval heeft u ook garantie indien zich onverhoopt problemen voordoen.

STEBOSCH Bouw is specialist in het plaatsen van dakvensters en dakkapellen. Wij helpen u graag verder!
dakkapel plaatsen kosten
Dakkapel plaatsen Den Haag

Meer informatie

Meer weten over het plaatsen van een dakvenster of dakkapel? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

 

Zolder verbouwen en afwerken

In de meeste gevallen zult u ook direct de indeling van de zolder onderhanden nemen. Een extra slaapkamer, studiekamer of misschien wel die ultieme badkamer! Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis.

Dakraam plaatsen Den Haag
">