ll
homeverbouw › zolder


Zolder verbouwen

De zolder is de ruimte in huis die de minste aandacht krijgt. Pas bij ruimtegebrek wordt aan de zolder gedacht. Dat vinden wij van STEBOSCH Bouw best jammer.

Juist de zolder is te verbouwen tot een ultieme ruimte. Of dat nu een extra slaapkamer of studiekamer is, door de dakconstructie zijn er leuke mogelijkheden. Of wat dacht u van de ultieme badkamer?

Extra ruimte of licht op zolder nodig?

Het plaatsen van een dakkapel of een dakvenster is eigenlijk een standaard klus bij de verbouwing van een zolder. Een dakkapel is uiteraard duurder dan de inbouw van een dakvenster.

Vindt u het lastig te bepalen wat voor u de juiste keuze is? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies!

zolder verbouwen

Zolder verbouwen tot slaapkamer

De zolder wordt het meest verbouwd tot slaapkamer. Uit ervaring weten wij dat het lastig is om in te schatten of de zolder groot genoeg is of dat het plaatsen van een dakkapel gewenst is. Wij hebben al veel zolders tot slaapkamer omgebouwd dus kunnen u dit in een oogopslag vertellen.

De kosten voor een zolderverbouwing hangen samen met het afwerkingsniveau. U kunt gaan voor een basis of voor een luxe-afwerking. Net wat bij uw leefomstandigheden past. Graag laten wij u een aantal voorbeelden zien.

Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Op hoogte verbouwen wij niet alleen de zolder. Wat dacht u van een riant dakterras op uw platte dak?

zolder verbouwen
">