ll
homeverbouw › kantoor verbouwen


Kantoor verbouwen

Wij denken graag met u en uw architect mee bij de verbouwing van uw kantoor of bedrijfspand. Het interieur moet afgestemd worden op uw bedrijfsactiviteiten en uitstraling. Of dat nu klassiek of modern is, wij werken met ervaren timmerlieden als mensen die graag met moderne materialen werken als glas en aluminium.

Winkel verbouwen

Bij de verbouwing van een kantoor kunnen de medewerkers vaak wel doorwerken, zei het in soms wat minder prettige omstandigheden. Bij de verbouwing van een winkel is het anders. En u weet wat het betekent als uw winkel gesloten is, geen klanten dus ook geen inkomsten! Wij houden hier rekening mee en zullen zoveel mogelijk werkzaamheden doen in tijden dat u er geen last van heeft of zoveel mogelijk vakmensen inhuren om de klus snel en vakkundig te klaren. De winkel moet zo snel mogelijk weer open kunnen voor uw klanten.

Het allerbelangrijkste is dat de werkomstandigheden prettig zijn qua licht, geluid, temperatuur en privacy!

Service na oplevering van kantoor of winkel

Waar gewerkt wordt vallen spaanders, zo ook in kantoor of winkel. Er kan altijd iets kapot gaan en daar zit u of uw medewerkers niet op te wachten want uw andere werkzaamheden gaan ook gewoon door.

Ook dan kunt u terecht bij STEBOSCH Bouw. En telefoontje en wij komen langs voor de reparatie! Voor klanten zijn wij 7 dagen per week bereikbaar.

kantoor verbouwen kosten
kantoor verbouwen
Meer informatie

Meer weten over de verbouwing van kantoor, winkel of bedrijfspand? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.


Combineren van stijl en functionaliteit


Bij de verbouwing en inrichting van een kantoor of winkel gaat om het combineren van uitstraling en functie. Een open sfeer maar toch privacy, een strakke inrichting maar wel geluidsdempend... Dat is de kunst van het verbouw van een ruimte voor bedrijfsactiviteiten!


kantoor verbouwen den haag
">